Werkwijze

Voor de shoot

Als je interesse hebt in een fotoshoot dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met me voor meer informatie (zie hiervoor de pagina ‘Contact Info’ op deze site) .
Als je eenmaal besloten hebt om een fotoshoot bij me te boeken, nemen we eerst samen je wensen door.

Spontaniteit is het belangrijkste voor een succesvolle fotoshoot. Dit geldt zowel voor mensen als dieren.
Ik ben van mening dat je spontaniteit het beste kunt bereiken door bijvoorbeeld te fotograferen in de natuur of een andere mooie lokatie die van toepassing is.
We beslissen samen over een geschikte lokatie die ons beide aanspreekt.

Tijdens de fotoshoot

Meestal spreek ik af om je te ontmoeten op de uitgekozen lokatie.
Na een kort kennismakingsgesprek beginnen we aan de eerste ‘opwarm’ foto’s.

Hoe de fotoshoot verder verloopt hang sterk af van wat er gefotografeerd moet worden. Bij mensen verloopt een shoot anders dan bij het fotograferen van dieren. In het geval van dieren fotografie hangt dit ook nog eens af van wat voor soort dier het is, bijvoorbeeld een hond of een paard. Het soort foto’s is ook bepalend: bijvoorbeeld actie of portret fotografie.

Kortom, de afspraken die we gemaakt hebben in het begin bepalen precies hoe de fotoshoot zal verlopen. Dit nemen we uitgebreid van te voren door.

Na de fotoshoot

Binnen 1 week krijg je de eerste serie foto’s (volgens de afspraken die we voor de fotoshoot gemaakt hebben). De rest van de foto’s zullen binnen 3 weken na uiteindelijke gekozen foto’s verstuurd worden. Alle foto’s worden altijd via email (Wetransfer) toegestuurd. Alle foto’s die u ontvang zijn professioneel nabewerkt indien nodig.

Liever de foto’s op USB stick? Dat kan natuurlijk ook, en dat nemen we dan allemaal wel door bij het bespreken van de fotoshoot.